Vårt land faller samman inför våra ögon

Det kvittar vilka det är som sitter vid makten – varesig det är rödsocialisterna, eller de blåa liberalsocialisterna. De är allesammans eniga om att Sverige skall bliva ett så kallat ”nybyggarland”. Som om det aldrig fanns någon ursprunglig befolkning, ska Sverige helt enkelt ”byggas upp” av analfabeta, muslimska invandrare. Samhället som de flesta av oss vuxit upp i håller på att raseras inför våra ögon. Vi kan läsa om detta dagligen, och många av oss känner det i våra vardagsliv. Man känner sig inte längre trygg att gå ut efter mörkrets infall. I vissa områden vågar man inte ens vistas under dagen.

Brutala, ofta rasistiskt motiverade, våldtäkter emot svenska kvinnor är nuförtiden också vardagsmat. Hur behandlar vi dem som begår sådana illdåd? Vi vet hur de skandinaviska samhällena regearade förr i tiden. Sommaren 1627 anlände en turkisk slavräd till Island, varpå flera hundra islänningar dödades, våldtogs eller tillfångatogs och såldes som slavar (ofta som sexslavar till rika muslimska män) i Nordafrika och Turkiet. Detta chockade det isländska samhället såpass, att det vart ett krav enligt lag ända till 1970 att döda en turk, om en så skulle finna sig på Island.

Sådana här övergrepp sker även idag. I vårt grannland Norge har bortrövningsförsök av norska jenter blivit tämligen vanligt. Mer om detta kan läsas antingen på Avpixlat eller på Aftenposten.no. Och detta ärpå toppen av alla våldsamma sexövergrepp som sker utan att någon rövas bort. Men samhället reagerar knappt. Istället håller vi allesammans knäpp tysta gällande dessa våldsgärningar emot våra landsmän. Hur reagerar vissa muslimska grupper när förbrytaren väl grips av myndigheterna? Jo, genom att hävda att förbrytaren är oskyldig. Istället så är det dålig uppfostran och lösaktighet hos de danska pigerne som frestar fromma unga muslimska män att agera på detta viset. Tydligen spelar det ingen roll om de två flickorna våldtäktsmannen gav sig på var nio och tio år gamla.

Man ska inte tro att våra reaktioner till dessa illdåd går obemärkta bland våra ”nybyggare”. Det uppfattas som precis det det är – svaghet. Vi är rädda för att såra någon. Vi vill inte tro att det finns människor som kommer ifrån kulturer långt mer primitiva än vår egen. Vi vill inte tro att det finns kvinnofientliga, och ja, även Sverigefientliga åsikter hos många av dem som beslutar sig för att utnyttja den svenska blåögda invandringspolitiken. De är väl medvetna om att de kommer ifrån mer självsäkra kulturer (med eller utan fog) än vår egen. Istället så välkomnar de vår svaghet och utövar en sorts kulturell dominans. Medan vi stänger ner våra gamla traditioner såsom skolavslutningar och advent i kyrkan, julfiranden döps om till ”vinterfiranden”, och Svenska kyrkan anställer imamer – så tränger de sina traditioner på oss: Ramadan – en ny svensk tradition, riksdagsledamöter bjuds in på eidfest av riksdagsislamister, segregering av allmänna simbassänger och halalslaktat kött på våra skolor. Vi måste helt ha tappat vårat kollektiva vett.

Emedan allt detta sker, så byts hela det svenska folket ut emot dessa ”berikare”. Faktumet är den att medan de senaste tio åren i Sverige vi sett en nedgång på något mer än 200,000 människor med svensk bakgrund i åldersgruppen 0-54, så har befolkningen med utländsk bakgrund ökat med uppemot 450,000. Det innebär en sammanlagd skillnad på över 650,000.  Inom kort kommer svenskarna att vara en minoritet i sitt eget land. Tror våra makthavare verkligen att ett fritt och demokratiskt samhälle kan bestå när de som byggde upp det byts ut mot människor med helt annorlunda världsåskådningar – varav den dominanta, Islam, bär med sig djupt kvinnofientliga åsikter och totalitära drag?

Jag uppmanar alla som läser detta att också läsa Julia Caesars senaste söndagskrönika ”Rapport från gränsen” på Snaphanen. En enormt ledsnande krönika att läsa, men djupt upplysande. Det tragiska i allt som sker är just att det Sverige vi en gång kände kan mycket väl vara förbigånget. Sannolikt kommer Sverige aldrig åter bliva vad hon var. Istället har vårat land rövats bort ifrån oss.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s