Det har börjat. Islamistiskt parti vinner ett lokalval i Belgien.

Belgien håller på att förvandlas med en raskande fart. Sedan länge ett av de Västeuropeiska länder med störst andel muslimska invånare, så har nu islamister i Belgien lyckats vinna sitt första politiska val, genom att rösta in två kandidater ifrån det islamistiska partiet ”Islam” i Anderlecht och Molenbeeks lokalval. Partiet har som mål att på sikt förvandla Belgien till en islamistisk stat under shariastyre.

Tragiskt nog, så ligger Sverige inte långt bakom. Med en muslimsk befolkning på omkring en halv miljon, så kommer det inte dröja länge innan Sverige kommer ifatt Belgien och även här röstar in ett islamistiskt parti i ett kommunal- landstings- eller, Gude förbjude, riksdagsval. Det radikala Hizb-ut-Tahrir har redan etablerat sig i Sverige.

Det svenska folket måste stå på sig. Historien står som bevis att islamistiskt och kristet förankrade kulturer inte kan samleva. Titta bara på den forna östra och södra delen av den kristna världen runt Medelhavet. Se hur väl de trivs i sina hemländer nu.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s